hbz-gift-guide-1539878974
PULS GRADA · shopping

U susret prazničnoj sezoni, već polako razmišljamo o poklonima za svoje najdraže… Nekada je taj zadatak vrlo lak, jer među punim radnjama i izlozima prepoznamo nešto što je kao stvoreno za nama dragu osobu… No, nekada ova potraga ume da potraje i pošteno nas iscrpi, naročito kada je reč o osobama vrlo istančanog i izbirljivog ukusa. Još ukoliko je osoba ženskog pola, taj zadatak postaje još zahtevniji. Stoga vam danas donosimo puno ideja na temu ženskih poklona sa kojima sigurno nećete pogrešiti.

Bilo da poklanjate dami koja je modni guru, romantična sanjalica ili avanturista, ideje koje slede nude za svakoga po nešto. Odeća, nakit, asesoari, gedžeti… Pažljivo prelistajte galeriju koja sledi i izaberite nešto što će obradovati vama dragu damu od stila.

Šik svilena pidžamaOtvori galeriju

FOREO uređaji sniženi Kako da kupite sve što vam treba u ludoj šoping nedelji? MANGO jesen/zima 2018 Mango: Žurka može da počne Joga Za dobru pokretljivost vaših zglobova samsonite-mickey-90-godina Samsonite slavi 90-ti rođendan Mickey Mouse-a · · ·