metro
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

U kampanji za predstojeće izbore za gradonačelnika Pariza, kandidatkinja Nathalie Koziouscot-Morizet predložila je da neke od napuštenih metro stanica u ovom gradu budu obnovljene i dobiju novu namenu.

Ako joj uspe da postane prva gradonačelnika Pariza, Nathalie Koziouscot-Morizet će pretvoriti neke od napuštenih metro stanica u bazen, restoran ili pozorište.

Neke od stanica su napuštene, jer su ukinute linije koje su tuda prolazile zbog manjka putnika, dok druge nikada nisu ni funkcionisale kao stanice, pošto je došlo do promene planova tokom gradnje, tako da ne postoje ni ulazi iznad zemlje.

Ove stanice se koriste kao skladišni prostor ili se iznajmljuju filmskim ekipama za snimanje. Jedna ovakva stanica iskorišćene je za promociju filma Prometej, reditelja Ridleya Scotta.

Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Interesantan nameštaj za vas i vaše kućne ljubimce Pokisli nameštaj „Pokisli nameštaj“ – poslednji hit u svetu enterijera Mesto za sedenje umesto kade 10 zanimljivih načina da ponovo upotrebite stare stvari "Naopaka kuća" Izvrnuta kuća u Rusiji ·