dz
PULS GRADA · aktuelno

Naravno, srca i cveće rade svoj posao. I čokolada. Naravno, sve to upakovano u roze papir ili kesu. Ali, nekada je vreme i za inovaciju. Možda baš ove godine poklon za Dan zaljubljenih može da bude manje stereotipan.

Izbor postoji, poklon može da bude i koristan. A možete se i sami potruditi da nešto napravite. Ako krenete sada po gift shopovima koji imaju neobične stvari, možda i nađete nešto zanimljivo. Ili potražite na netu. Tu sigurno ima nešto što možete da poklonite ove godine umesto čokoladnih srca. A možda i u vama čuči kreativac, pa možete sami nešto napraviti. Generalno, pokušajte da napravite ili odaberete poklon za Dan zaljubljenih koji će se razlikovati od onih koji se obično daruju. U našoj galeriji ćete videti nekoliko predloga, pa na osnovu afiniteta osobe sa kojom ćete slaviti Dan zaljubljenih možete dobiti i ideju za poklon.

Flašica za vodu, za sportske tipove ili osobe koje često idu u priroduOtvori galeriju
db Poštanske markice u čast Davida Bowija Automatski nacrt Holanđani se predstavili Trampu i nasmejali ceo svet mladi Mladi sve ređe kupuju stanove i automobile 1308-interpol-fb-cover-02 manji „Interpol“ od čitavog regiona bira Beograd! · ·