identical-twin-sisters-brothers-marry29-5b69432a93c87__700
PULS GRADA · aktuelno

Ne, ne vidite duplo niti je u pitanju foto-montaža. Parovi na naslovnoj fotografiji ovog teksta stvarno postoje i ne samo to, upravo su se venčali!

Identični blizanci Džoš i Džeremi Salijers su 2. februara u istom trenutku i na istom mestu zaprosili identične bliznakinje Britani i Brijanu Din, a brak je zvanično sklopljen ovog leta na festivalu blizanaca u mestu Tvinsburg u Ohaju (SAD). Zanimljivo je i da su ceremonijom venčanja predsedavali sveštenici koji su identični blizanci.

„Ovim venčanjem se ispunio naš san. Uvek nam je bilo važno da pronađemo blizance kao stvorene za nas dve“, izjavila je Brijana (koja se udala za Džeremija) za magazin People. Ona je takođe svadbu nazvala dvostruka bajka i dodala „Još od kada smo bile u vrtiću, znale smo da ćemo doživeti ovakve trenutke zajedničke radosti.“

Njena sestra Britani je rekla da su bile svesne da su šanse da pronađu identične blizance savršene za njih dve veoma male, ali da nikada nisu prestajale da veruju da će se njihov san obistiniti.

Sa Džošom i Džeremijem su se prvi put susrele na festivalu blizanaca u Tvinsburgu prošle godine. U tom trenutku su obe već digle ruke od pronalaska partnera za sebe i odlučili su da se nikada ne udaju osim ako ne upoznaju i zavole identične blizance. Na njihovu sreću, to se ipak dogodilo 2017. kada su im u istom trenutku zapala za oko dvojica zgodnih mladića koji će samo godinu dana kasnije postati njihovi muževi.

Na ceremoniji venčanja mlade su bile identično obučene, a iste odevne kombinacije nosile su i mladoženje. Slavlje su upotpunili i ostali blizanci, a kako je to nestvarno izgledalo možete videti na sledećih nekoliko slika u našoj galeriji.

Venčanje identičnih blizanaca sa identičnim bliznakinjamaOtvori galeriju

Za kraj treba reći da će i jedni i drugi mladenci živeti u istoj kući. Sigurni smo da vam već pada na pamet nekoliko scenarija koji mogu da zakomplikuju njihov bračni život, ali verujemo da će tek biti zanimljivo kada budu imali decu. Kako li će ih ona razlikovati? Sačekaćemo na ovaj odgovor još nekoliko godina, a za sada mladencima samo možemo poželeti sve najbolje.

2018 08 10 - IKEA - Naša prva godina IKEA proslavlja prvi rođendan u Srbiji FTWD_409_RG_0315_0174_RT Potvrđeno snimanje 5. sezone „Fear the Walking Dead“ i „Better Call Saul“ Beer fest City letnja preporuka #17: Belgrade Beer Fest 2018 Obrazovni sistem Equilibrio - fotografija za jul - avg izdanje City magazina City letnja preporuka #14: Premium kursevi stranih jezika – popust 50% · · ·