Idris-A
PULS GRADA · aktuelno

Možda nikada neće postati novi Džejms Bond, ali Idris Elba može da bude zadovoljan činjenicom da je proglašen za najatraktivnijeg muškarca današnjice. Ovaj 46-godišnji britanski glumac je 33. muškarac koji je primio ovu laskavu titulu, koju svake godine dodeljuje magazin People.

Elba se proslavio ulogama Stringera Bela u kultnoj američkoj krimi seriji The Wire i inspektora Džona Lutera u seriji Luther, a u međuvremenu je postao i respektabilan filmski glumac. Poslednjih desetak godina imali smo priliku da ga gledamo u mnogim filmskim hitovima kao što su: American Gangster (2007)Prometheus (2012), Thor: Ragnarok (2017), Avengers: Age of Ultron (2015), Pacific Rim (2013), Beasts of No Nation (2015), Star Trek Beyond (2016) i Molly’s Game (2017).

Povodom dobijanja nagrade za najseksipilnijeg muškarca današnjice, Idris je izjavio: „Kada sam prvi put obavešten, moram priznati da sam bio šokiran. Onda sam se pogledao u ogledalo i rekao sebi: ‘Da, izgledaš dobro danas!’. Biću iskren, to je svakako dobar osećaj i prijatno iznenađenje za mene budući da sam u mladosti bio previše visok i mršav, daleko od bilo kakvog ideala atraktivnosti.“

Idris se ne zadovoljava da bude samo glumac. Poslednjih godina on se, između ostalog, bavio i kik boksom, puštanjem muzike u klubovima i na radiju, dizajniranjem odeće i filmskom režijom.

Prvi koji je dobio ovu nagradu magazina People bio je Mel Gibson davne 1985. Prošle godine je za najseksipilnijeg muškarca izabran Blejk Šelton, dok su u periodu od 2014. do 2016. tom titulom okićeni Kris Hemsvort, Dejvid Bekam i Dvejn Džonson.


Atlas namestaj Nova Atlas kolekcija na Sajmu nameštaja Box 4 Kako uštedeti od 22.000 do 78.000 dinara za 6 meseci noc-vestica Kako su izgledale poznate ličnosti za Noć veštica Svetoslav Atanasov,  Veran Matić i Prof.dr Dragan Radovanović predsednik Crvenog krsta Coca-Cola sistem: Podrška Narodnim kuhinjama · · ·