funny-toy-design-fails-37-5a58cdca6e58d__605
PULS GRADA · dizajn

Dizajneri pokušavaju kroz svoj rad da određeni proizvod predstave na najbolji mogući način kako bi privukli i zainteresovali ljude. Ko radi taj i greši, samo što ukoliko dizajner pogreši, posledice po proizvod mogu biti pogubne. 

Uzmimo na primer, igračke. Predstavljaju omiljenu dečju zabavu, a kreiraju ih odrasli sa ciljem da ih mališani ne ispuštaju iz ruku. Iako su namenjene igranju, njihovo kreiranje je odgovoran posao jer ih koriste najmlađi. Trebalo bi da se vodi računa o bezbednosti, ali i o karakteristikama koje tu igračku čine, kako deca ne bi na pogrešan način shvatila određene poruke. Međutim, predstavićemo vam dizajnere koji nisu imali pojma šta bi trebalo da rade prilikom kreiranja igračaka, ali osim njih, još više osuđujemo njihove šefove koji su takav dizajn odobrili. U našoj galeriji pogledajte do kojih granica ide njihovo nepoznavanje zanimanja kojim se bave.

SlamčicaOtvori galeriju
12 Kako od Luj Viton torbe napraviti „Star Wars” skulpture pagecover Minijaturni svetovi od svakodnevnih predmeta, hrane i figurica pagecover Kreativno dizajnirane klupe širom sveta fb_image_5a351430865aa-1cover Uradi sam: Od testenine do ukrasa za jelku · · ·