Najava filma_Tajne avanture kucnih ljubimaca 2
PULS GRADA · deca

Tajni život kućnih ljubimaca bio je najveći dečji filmski hit u 2016. godini, a ove godine se vraća kroz drugi nastavak u kome se grupa kućnih ljubimaca druži, zabavlja i prolazi kroz razne avanture kada su njihovi vlasnici na poslu. Nastavak je okupio omiljene poznate likove kao što su Maks – razmaženi terijer, Kloi – zanimljivi mačak ili Grudvica – buntovni zeka!

Uz svaki kupljeni Happy Meal obrok, deca će dobiti igračkicu – kućnog ljubimca inspirisanog likovima iz filma, a svaka od tih figurica ima karakterističan izgled. Takođe svaka igračkica ima jedinstvenu funkciju bilo da je u pitanju kretanje u smeru laserskog svetla, mahanje repićem, okretanje u krug, podizanje ušiju i mnoge druge zanimljive pokrete.

Tokom pet nedelja deci će na raspolaganju biti 12 kućnih ljubimaca – Maks, Kloi, Mel, Divna… a prva serija u svim McDonald’s restoranima biće dostupna od 7. juna 2019.

Sigurni smo da će deca uživati u igri sa svojim novim kućnim ljubimcima.

BeoBalet Mala Sirena Baletska bajka „Mala Sirena” Group of playful kids having fun while skipping jump rope. Zaboravljene igre za decu kojima je vreme da se vrate (II deo) page-bebe Tata fotograf je odlučio da napravi zvezde od svojih beba blizanaca cover www.pecanpark.com Zaboravljene igre za decu kojima je vreme da se vrate (I deo) · · · ·