Frizure za proleće 2016.
PULS GRADA · lepota

Ove godine ste pratili trendove kada je reč o frizurama, i to vam se veoma svidelo. Čini vam se da ste u svoj život uveli novinu koju nije uvk teško ispratiti, makar ne onoliko kako ste mislili da će to biti. Ako je već tako, onda vam neće biti teško da tokom zime isprobate sve nove frizure i modne tendencije kada je kosa u pitanju, a verujemo da ćete uživati, jer je povratak u detinjstvo uvek lep!

Poznate modne kuće bile su veoma kreativne kada je reč o frizurama koje preporučuju za sezonu proleće 2016. Istini za volju, glavna parola glasi – budite što prirodniji i negujte ono što vam je majka priroda već podarila! Dakle, one sa ravnim kosama mogu da odahnu, jer ukrasi za kosu ili pletenice zamenjuju štetne aparate za lomljenje kose. Dok dame sa prirodnim uvojcima samo trebaju da ih neguju, imajući na umu poznatu junakinju iz opere Karmen. Ona će naredne sezone, pored sve popularnijih stilova iz tropskih i južnih krajeva planete biti prava ikona stila, kada je kosa u pitanju. Punđe i pletenice nastavljaju svoju popularnost, uz povratak šiški, i to onih dužih.

Od ukrasa za kosu gledajte da nabavite dovoljan broj sjajnih ukrasa, šnalica pa čak i dijadema, a u slučaju da ste majka, neka vam frizure vaših ćerki budu glavna zvezda vodilja. Budite kreativni, opustite se i naravno prepustite svemu što pamtite kao lepo iz perioda kad ste još uvek bili dete!

Šiške tik iznad obrva (Acne)Otvori galeriju
Najbolji novi parfemi Najbolji parfemi: Kako mirišete govori o tome ko ste i kakvi ste Muška verzija victoria's secret Muška verzija Victoria’s Secret anđela U prethodnih 5000 godina: Najbolji i najgori momenti u istoriji šminke U prethodnih 5000 godina: Najbolji i najgori momenti u istoriji šminkanja Ženske obline Šta je žena bez oblina · · · ·