igralista naslovna
U VAZDUHU · pop trash

Na dečjim igralištima često se sreću mnoga kreativna rešenja koja treba da razvesele mališane i učine njihovu igru zanimljivom i izazovnom. Međutim, ponekad ta kreativnost ode predaleko i dobijamo potpuno neželjene rezultate.

Dečja igrališta po definiciji treba da budu bezbedna i bezbrižna mesta i zaista ima mnogo onih koja su prepuna sjajnih dizajnerskih i arhitektonskih rešenja. Sa druge strane, svet obiluje i takvima koja deluju kao da njihov graditelj ili idejni tvorac nije znao tačno šta i za koga to radi. Bilo da su u pitanju potpuno nefunkcionalna igrališta ili rešenja s potpuno perveznom konotacijom, prosto nam dođe da se zapitamo ko je pri zdravoj svesti takve projekte odobrio. Ne verujete nam? Pogledajte narednu galeriju.

Užasna rešenja na dečjim igralištimaOtvori galeriju
page-cover-poznati Činjenice o poznatim ličnostima koje će vas iznenaditi llama-wedding5 Da li ste znali da možete iznajmiti lamu za svoje venčanje? blond_hair_map Mapa Evrope: Gde žive plavokosi, a gde smeđokosi collage 10 najplaćenijih glumaca na svetu · · ·