IKEA
PULS GRADA · dizajn

Tokom zime i svih praznika koji nam uskoro dolaze, često nam je potrebno samo da se ušuškamo u toplini svog doma i provedemo lepe trenutke sa svojim najbližima. Utoliko je trenutak lepši kada dodamo malo magije i dom ukrasimo i obojimo onako kako nam prija.

Božićna kolekcija robne kuće IKEA inspirirana je zimom na dalekom Islandu. Neodoljivi dekorativni predmeti izrađeni su od vunenog filca, kože obojene prirodnim bojama i drva obrađenog tako da izgleda što prirodnije.

Udahnite još malo ljubavi u vaš prostor i obojite ga prazničnim bojama uz pomoć naših ukrasa, mirisnih sveća, toplih pokrivača, velikih jastuka. Uz malo mašte i dekorativnog LED osvetljenja, dnevnu sobu možete pretvoriti u jedno magično i praznično iskustvo, koje će vam ulepšati ove hladne dane koji nam uskoro dolaze.

A da je došla zima i vreme ljubavi i praznika, ništa ne govori bolje od čuvenih kolača sa cimetom u raznim oblicima koje takođe možete da pronađete kod nas – evo i ideje za poklon dragim osobama. Priložite bocu voćnog napitka ili začinjenog vina koje je potrebno samo malo podgrejati – i praznici mogu da počnu.

Zavirite u IKEA božićnu kolekciju VINTER kako biste pronašli baš ono što vam je bilo potrebno da vam dom bude još topliji i ušuškaniji u zimskim danima. Robna kuća IKEA ali i naša internet stranica već sada može da vas inspiriše i uz malo truda i želje, vaš dom možete da pretvorite u vašu malu oazu ljubavi i prazničnog raspoloženja!

Kućica za lutke Kuća za lutkice Tikkurila Tikkurila dekorativne tehnike – ideja, stil, funkcionalnost pagereklame Kreativno dizajnirani reklamni posteri pagecover I dizajneri ponekad uprskaju · · · ·