2-5cf0cc50329c5__880_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ako volite „Simpsonove“, „Prijatelje“ i „Čudnije stvari“, proizvođač nameštaja IKEA ima veliko iznenađenje za vas. Naime, ova kompanija je napravila svoje verzije čuvenih dnevnih soba iz ovih televizijskih serija i popunila ih artiklima iz svog velikog asortimana nameštaja i drugih proizvoda za kuću.

To je urađeno u okviru nove IKEA kampanje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koju je osmislila agencija Publicis Spain. Rad na ovoj kampanji, nazvanoj IKEA stvarnog života, je trajao čitava dva meseca i osim pravog nameštaja, uključio je i dodatnu digitalnu obradu slika prostorija u katalozima i promo posterima kako bi sobe izgledale što sličnije onima koje smo svojevremeno gledali na malim ekranima.

„IKEA tim je nekoliko meseci blisko sarađivao sa kreativcima i oni su prošli kroz hiljade artikla iz našeg kataloga kako bi pronašli prave stvari za ove ikonične sobe“, izjavio je Vinod Džajan, direktor ogranaka kompanije IKEA u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Omanu i Egiptu, u intervjuu za sajt AdWeek.

Sobe sa odgovarajućim IKEA proizvodima se mogu pronaći u nekim katalozima i reklamama kompanije, kao i na ovom veb-sajtu. Očekuje se da će one uskoro biti izložene i u mnogim IKEA prodavnicama na teritoriji Bliskog istoka pa će stanovnici zemalja u ovom regionu biti prilici da iz svih uglova pogledaju čuvene prostorije iz serija Simpsonovi, Prijatelji i Čudnije stvari.

image 10 građevina koje izgledaju kao da su iz budućnosti 5cd530ca1b961-1-5cd3d3297969f__700 Amazon prodaje kuću koju možete sagraditi za 8 sati page-crvke-futuristicke Enterijeri futurističkih crkava koji plene svojim izgledom page-cover Nova vizija Notr Dama: 10 predloga za rekonstrukciju slavne katedrale · · · ·