Ikea PS 2014
PULS GRADA · enterijer/arhitektura · U VAZDUHU · urban flash

Nova smela kolekcija čuvenog švedskog proizvođača nameštaja fokusirana je na ljude koji žive u malim prostorima i kojima su potrebne funkcionalne i moderne ideje za udobnije stanovanje.

IKEINA  PS (Post Scriptum) 2014 kolekcija inspirisana je mladim urbanim ljudima koji se često sele i život provode u malim stanovima koji zahtevaju multifukcionalan nameštaj. Imajući u vidu da ona pre svega namenjena studentima i mlađim generacijama, cene svih pedesetak komada iz kolekcije prilagođene su njihovim primanjima, premda to ni na koji način nije uticalo na kvalitet ili dizajn. Kolekcija sa imenom On The Move predstavlja ograničeno izdanje za čije stvaranje je IKEA angažovala razne aktuelne svetske dizajnere kao što su Krystian Kowalski, Pawel Jasiewicz, Nicolas Cortolezzis, Henrik Preutz, Mathias Hahn ili Matali Crasset. Ispod možete pogledati promotivni video koji je IKEA lansirala, a u našoj galeriji pogledajte komade nameštaja koji za ovu veliku kompaniju predstavljaju budućnost modernog i pristupačnog oplemenjivanja životnog prostora.

IKEA PS 2014Otvori galeriju
Model za Savamalu Model za Savamalu: Transparentno čitanje grada Memorijalni centar Memorijalni centar u Norveškoj: rupa koju nije moguće popuniti Hotel Šarmantan i ozloglašen: Hotel Chelsea u Njujorku Foto-tapet Foto-tapete: Nove ideje za oplemenjivanje prostora · · · ·