Ikea - limited edition
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ikea je kompanija poznata po tome da će za svaku priliku, godišnje doba ili praznik imati određenu liniju, od nekoliko proizvoda kojima će jasno staviti do znanja koliko brine o svojim potrošačima i njihovim potrebama. Nije drugačije ni ove godine, jer je Ikea rešila da za proleće i uskršnje praznike izbaci liniju predivnih sitnica, koje svako domaćinstvo koristi, a sada su to predmeti urađeni upravo za potrebe Uskrsa.

Za one koji ne slave ovaj praznik nova PÅSKYNDA Ikea linija biće verovatno pravi izbor u slučaju da planirate da promenite staru zimsku posteljinu i u potrazi ste za nečim prozračnim, svežim – baš kao što je ovo proleće!

Boje i motivi u kojima preovlađuju ptičice odličan su izbor ne samo za dečije sobe, ili rođendane, ako pričamo o kuhinjskom priboru, salvetima ili tanjirima i čašama, već i za sve one kojima je dosta zime i žele da njihov dom zablista u novom prolećnom ruhu!

Ikea - ograničena serija prolećnih i uskršnjih motivaOtvori galeriju
Galerija cveća Galerija cveća koje lebdi Istanbul u modernom svetlu Šarene zgrade Istanbula Samantha Everton - kuća fotografija „2 Girls Building“ – moderna zgrada s fotografijama umesto fasade Najlepše terase na krovovima zgrada u Njujorku Najlepše terase na krovovima zgrada u Njujorku · · · ·