Šta je IKEA spremila za kućne ljubimce?
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

IKEA odavno proizvodi nameštaj specijalizovan za vaše kućne ljubimce, ali do sada uglavnom nisu svoja znanja usavršavali u stručnom timu već su samo naprosto bili kreativni. Neke stvari se menjaju i to u pozitivnom smislu, a to konkretno znači da su konsultovali vrhunske stručnjake i veterinare, a potom napravili najfantastičnije predmete za svakodnevni život vaših mezimaca.

Njihova nova kolekcija, pod nazivom LURVIG je u celosti dizajnirana za naše četvoronožne prijatelje, i uključuje predmete kao što su krevet za psa, kućica za mačku, pa čak i činija za tzv. „sporo hranjenje“ . Zahvaljujući korisnim savetima veterinara, IKEA ima proizvode koji se ne mogu naći ni na jednom drugom mestu, i predstavljaju ono najbolje što jedna kompanija može da učini da se još više približi onima koji cene njen rad.

LURVIG je kolekcija koja će zasigurno usrećiti bilo kog psa koga imate ili mačke koje vole da se sklupčaju, a često i sakriju. Proverite recimo tzv. pećine za mačke koje ćete takođe naći u ovoj kolekciji. U svakom slučaju, kada sledeći put pođete u kupovinu u IKEU ne zaboravite da uzmete i nešto za vaše krznene prijatelje!

Šta je IKEA spremila za kućne ljubimce?Otvori galeriju
cover Evo kako izgleda kraljevski voz pagecover Arhisekstura: Lascivni kolaži koji spajaju arhitekturu i erotiku 2917_cover Zavirite u novu LEGO kuću u Danskoj FRS_4983cover BG Buket: Jesenje boje · · ·