ikea
PULS GRADA · dizajn

Popularna švedska kompanija Ikea predstavila je novu kolekciju nameštaja koja je u svim bojama i motivima. Ikea Spridd je kolekcija nameštaja i opreme za kuću koja će obradovati sve ljubitelje pop arta.

Pri kreiranju ove kolekcije posebno se mislilo na mlade, a i cena je tako formirana da bude pristupačna mlađim potrošačima. Spridd je kolekcija nastala iz saradnje Ikee i britanskog dizajnera Kita Neala. Kolekcija, pored nameštaja i prateće kućne opreme obuhvata i šatore, kutije, rančeve, kao i posude za prenošenje hrane. Boje su vesele, kombinuju se neobični, gotovo smeli motivi, sa posebnim akcentom na pop art.

Kao osnova za inspiraciju uzimaju se letnji muzički festivali, koji su stecište kulture i mode mladih ljudi. Boho 21. veka je svake godine jednako popularan, a kako i ne bi, kada ga mladi promovišu na muzičkim festivalima, uživajući u letu, ljubavi i dobrom provodu.

Proizvodi su organičeni na po komad, ali je cena i dalje pristupačna. Deo nove Ikea kolekciju možete pogledati u galeriji. Možda je ovo baš ono što tražite za svoj stan.

Ikea SpriddOtvori galeriju
Legacy Leather Legacy leather: Džentlmeni 21. veka vino Wine Glass Mask: Neobična čaša za vino nameštaj Wakufuru: Nameštaj koji apsorbuje zvuk i donosi mir u bučnom okruženju coverpravaljubav Prava ljubav: Kolekcija radova tri umetnice · · · ·