IKEA nova kolekcija
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Ograničene kolekcije GRATULERA s predmetima iz 1970-ih i 1980-ih, zatim SJÄLVSTÄNDIG, kao i dugoročna kolekcija LUSTIGT, u prodaji su od ovog meseca. Ali to nije sve – stiže zima, a IKEA je dočekuje VINTER 2018 kolekcijom.

GRATULERA

GRATULERA ponovo dolazi, ali sada s drugim i trećim delom. IKEA predstavlja odabrane raznobojne favorite iz 1970-ih i 1980-ih godina, a u decembru stižu minimalistički predmeti koji su obeležili 1990-te i 2000-te. Ova ograničena kolekcija sastoji se od nameštaja, rasvete, posuđa i nekoliko detalja za dom, iz asortimana istorijskih IKEA predmeta koji su stekli kultni status. Ikone IKEA dizajna okupljene u ovoj kolekciji dostupne su u robnoj kući IKEA Beograd i online.

GRATULERA ponovo dolazi!Otvori galeriju

LUSTIGT

Polazna tačka za sve IKEA kolekcije vezane za igru je znanje o tome koliko igranje može pozitivno uticati na decu, ali i odrasle, i koliko zaista doprinosi boljem svakodnevnom životu. Ograničena kolekcija LUSTIGT zato je potpuno posvećena igri, podjednako dece i odraslih. To je kolekcija u kojoj će svako naći nešto za sebe – papiri za bojenje, slagalice, konop za preskakanje s led svetlom, set za tkanje, igra boćanja – i još mnogo toga. Pridružite se igri i zabavite uz ovu ograničenu kolekciju, dostupnu u robnoj kući IKEA Beograd i online.

SJÄLVSTÄNDIG

Ova ograničena kolekcija sadrži proizvode koji ljude oslobađaju ustaljenih konvencija u domovima. Izvorno inspirisani pristupom „uradi sam”, proizvodi su dizajnirani i proizvedeni s namerom da ih vlasnici učine jedinstvenim. Istraživanje dizajnerskog tima rezultiralo je kolekcijom snažne estetike, intenzivnih boja i upečatljivih uzoraka, poput metalne stolice u losos-ružičastoj boji ili sunčano-žutog konusnog jastuka. Modularni tepih, neobični jastuci ili nožice za nameštaj koje se mogu nadograđivati i oblikovati po vlastitom nahođenju samo su neki od rezultata ovog znatiželjnog dizajnerskog eksperimentisanja. Nova kolekcija već je dostupna u robnoj kući IKEA Beograd i online.

Ograničena kolekcija SJÄLVSTÄNDIGOtvori galeriju

VINTER 2018

Zima dolazi, a IKEA donosi pregršt najlepših dekoracija. I ove godine, kao i prethodnih, IKEA je pripremila niz detalja koji će pomoći da se pripremite za opuštajuće druženje u toplom domu tokom hladnih dana i da intenzivno uživate u božićnim i novogodišnjim praznicima. Ova kolekcija nudi sve što vam treba za bajkovite praznike: detalje za sto, adekvatnu rasvetu, kutije za poklone i ukrasne papire, dekoracije za jelku, cveće, pa čak i same novogodšnje jelke. Uživajte u hladnim danima uz VINTER kolekciju, sada dostupnu u robnoj kući IKEA Beograd i online.

IKEA donosi pregršt najlepših dekoracijaOtvori galeriju

Naslovna fotografija - pogled na francusku ambasadu Art deko u srcu Beograda: 10 zanimljivosti o Francuskoj ambasadi IKEA Lurvig LURVIG: Za domove sa ljubimcima Jysk nove kolekcije Nove kolekcije nameštaja za uređenje enterijera u JYSK-u Icover-juzna Samo u Južnoj Koreji: Kafić koji izgleda kao crtani film · · · · ·