page-cover-friends
U VAZDUHU · flešbek

Prošlo je čak 24 godine od premijernog prikazivanja „Prijatelja“, a naša skoro četvrt veka duga opsesija ovom popularnom serijom ne jenjava. Osim što nam i dalje pruža sate zabave kada je „bindžujemo“ tokom slobodnih vikenda, postoji još jedan dobar razlog zašto joj se iznova vraćamo. To je, pogađate, moda.

Kortni Koks kao Monika i Lisa Kudrou kao Fibi su definitivno imale svoje modne momente vredne pažnje u seriji, ali se ipak stil Dženifer Aniston kao Rejčel pokazao kao najuticajniji. To, naravno, nije nimalo slučajno budući da je Rejčel u seriji bila zaposlena u robnoj kući Bloomingdale’s i kompaniji Ralph Lauren pa je prirodno da su najtrendi modni komadi dekade devedesetih završavali u njenom ormaru. Pamtimo njene mini suknje, majice otkrivenih ramena i rolke, ali i svečane i malko opuštenije letnje haljine.

Vratite se sa nama u devedesete i uživajte u ikoničnim modnim kombinacijama Dženifer Aniston u seriji Prijatelje pregledom njenih fotografija u našoj galeriji.

Dženifer Aniston u seriji „Prijatelji“Otvori galeriju
collage Madoninih 60 godina u jednom videu Audrey_Hepburn_spring_girl_1950s31 Prva serija modnih fotografija Odri Hepbern collage Uvrnuta čudovišta iz starih japanskih filmova princess-diana-holiday-1532613444 Retko viđene fotografije britanske kraljevske porodice sa odmora · · · · ·