Ikone stila
PULS GRADA · moda

Ove cure su do nedavno verovatno spremale kontrolni iz matematike ili odlazile sa drugaricama u bioskop, a danas su imenovane za ikone stila u 2014. godini. Njihovi roditelji su verovatno veoma ponosni, ali ni one sigurno ne zaostaju u tome, jer biti sa nežnih dvadeset i nešto već proglašen zvezdom, to nije mala stvar. I ne samo da znaju dobro da se obuku, one su u svom poslu besprekorne, i veoma talentovane.

Anna Ewers
Verovatno je mnogima poznata, ali nisu sigurni odakle. Anna je manekenka, i bila je veoma tražena nakon što je uradila reklamu za Alexandera Wanga. Stil koji je šik i pomalo liči na istočnoevropski blok, upotpunjeno je predivnim licem, nalik na mladu Bardot.

FKA Twigs
O njoj ove godine svi pričaju! Alternativna R&B muzika, na nedavno objavljenom albumu, kojim je pokazala koliko se takvom talentu i kreativnosti nismo nadali. Od nedavno je u vezi sa Robertom Pattisonom, a njen stil, hm, minimalizam, uz obavezan dramatičan izgled usana.

Gigi Hadid
Manekenka za Guess postala je ključna figura na revijama visoke mode, ne postoji kreator koji je ne želi. Njen stil karakteriše izražen seksipil, sa dozom mladalačke neposrednosti.

Nicola Peltz
Zvezda filma The Transformers pokazala je na premijerama i crvenom tepihu sve svoje stilske osobenosti. Kada sama bira šta će obući, to je najčešće Calvin Klein u kombinaciji sa Cushnie, a od svega najviše voli lagane haljine koje prate liniju njenog zgodnjikavog tela…

Phoebe Tonkin
Zvezdica koja je potpuno nova na modnoj sceni, ali ne i bez talenta ili interesovanja. Voli da popularizuje mlade, još uvek neafirmisane kreatore. Nosi modernu i jednostavnu garderobu, gotovo normcore, ali uživa u bojama, pa se iste u njenoj garderobi često smenjuju.

Stacy Martin
U filmu Nymphomaniac Larsa von Triera, Martinova igra mladu Charlotte Gainsbourgh, što joj je samo utabalo put ka riskantnim, ali dobrim modnim kampanjama i reklamama, provokativnim, baš kao ona koju je uradila za Miu Miu. Obožava čipku i printove, a njen bi se stil mogao opisati kao boho.

Zendaya
Bivša zvezda kompanije Disney, igra, peva, glumi i bavi se modelingom, ali svet je se najradije seća iz vremena kada je odabrana da glumi Aaliyahu u ekranizovanoj biografiji tragično preminule pevačice. Ženstvena i odmerena, njena garderoba tek ponekad iznenadi nekim šik detaljima.

Kendall Jenner
Društvene mreže je obožavaju, a i ona njih, tako da je lako utvrditi zašto su na posletku svi znali za njeno ime. Ipak, kao u oluji njen je CV isplivao, a zgrabili su ga predstavnici najvećih modnih kuća – Givenchy, Chanel… Jednostavnost udružena sa mladalačkim šarmom koji ume da ponese gotovo sve!

Alma Jodorowsky
Ona je francuska glumica koju znate iz filma Blue is the Warmest Color, a tokom 2015. pojaviće se i film Kids in Love, u kojem igra naslovnu ulogu. Osnova je šik i jednostavna, sa ehom ’70-ih u dobrim starim detaljima, naravno, francuski šarm neizostavno zrači iz svake sitnice za koju se Alma uhvati.

Hailey Baldwin
Fordov model, devojka koju je žuta štampa redovno povezivala sa Justinom Bieberom, a koja je ćerka dvoje slavnih roditelja – Aleca Baldwina i Kim Basinger. Ima prepoznatljiv plavi paž, gotovo iz ’80-ih, pomalo je tipična devojka iz LA-a, a kada je reč o kombinovanju, crno-belo se pokazalo kao njen favorit.

Deckotzar ROUGH & TOUGH: Nova Deckotzar kolekcija Naomi Campbell za Agent Provocateur Naomi Campbell snimila kratki noir film Modne saradnje Najbolje modne saradnje u 2014. godini Najbolje obučeni muškarci Najbolje obučeni muškarci u 2014. godini · · · ·