mapa
U VAZDUHU · svet

Skoro svi maštaju o putovanjima koja ih možda očekuju u sledećoj godini. Neki već prave planove za zimska putovanja koja su trenutno aktuelna, a možda se i o njima samo mašta, jer zlatno pravilo glasi: Ne može se i na letovanje i na zimovanje! Ako ste se čuvali, bili štedljivi i sada ste spremni da trošite, evo korisnih saveta…

U svrhu putovanja, Vouchercloud je napravio zabavne ikonografike koji pokazuju turističku atrakciju svake zemlje na osnovu informacija sa TripAdvisora. Lokacije su podeljene u kategorije istorijskih, religioznih, prirodnih i turističkih lokacija. Bilo da želite da izbegnete turističke linije ili baš želite da vidite ono šta je na listi najposećenijih lokacija, mape su zaista zabavne za proučavanje.

Na primer, ko bi rekao da je Harry Potter’s Studio Tour veća atrakcija od Big Ben-a u Londonu? I nije Ajfelov toranj najzanimljiviji turistima u Parizu već muzej Orsej. U Severnoj i Južnoj Americi na vrhu lista su prirodne lepote, najčešće vodopadi.

Ako su vam se ove informacije dopale, u našoj galeriji proverite šta je to na vrhu liste najposećenijih turističkih destinacija zemalja sveta. Možda vam pomogne da isplanirate sledeće putovanje.

Severna i Južna AmerikaOtvori galeriju

japan U Japanu se kupaju u crnom vinu, kafi i zelenom čaju sahara Sneg u Sahari prvi put posle 37 godina evropa 45 godina terorističkih napada u Evropi Office Space - posao i stres Poslovi koji su veoma plaćeni u svetu a nisu stresni · ·