Tate i ćerke
U VAZDUHU · urban flash

Dragi roditelji, ako ste umorni zbog užurbanog života, mnogo jurnjave pošto vodite računa o svemu, pa i o tome da li su vaša deca dobro, zaustavite se makar na trenutak i porazmislite o svemu.

Za početak o tome zašto su i otac i majka važni za psihički razvoj deteta, a ukoliko imate žensku decu, ne zaboravite da je tata jedan i jedini, i da za vašu ćerku/ćerke njegova uloga nikada ne može biti zamenjena niti novcem niti drugim vrstama pažnje!

Majčinska ljubav se često ističe kao najsnažnija spona između dece i odraslih, međutim i očevi imaju da kažu ponešto na temu vezanosti za decu iako biološki govoreći nisu nikada ostvarili onaj stepen bliskosti sa potomstvom kakav su postigle majke. Među vezama izuzetno važnim za zdrav psihički razvoj deteta, posebno je značajna ona koja se odnosi na ljubav i poštovanje ženske dece prema ocu. Kako bismo bolje objasnili šta je sve tata, ili šta bi trebalo da bude za svoju ćerku, pronašli smo ove izuzetno dirljive ilustracije koje pokazuju ljubav oca i njegove mezimice.

Snežanu Soosh, mladi slikar, nacrtao je lepe akvarele i objavio ih na svom Instagram profilu, a kada ih pregledate shvatićete da u očima deteta snaga i moć oca, njegova ljubav, hrabrost i nežnost ne poznaju granice, i svako dete želi da bude blizu takvog sunca, da oseti njegovu toplotu i da zna da neko uvek brine za i o njemu!

Često pomažu baš kako trebaOtvori galeriju
Deca glumci Glumci koji su počeli kao deca, a danas su pojam seksipila Kako su se obogatili Bill Gates i ekipa: Šta su uspešni ljudi postigli do svog 25. rođendana Bukvalisti Šta znači biti bukvalista Vežbe pre 130 godina Ovako su izgledale prve sprave za fitnes · · · · ·