iluzionisti.jpg
PULS GRADA · agenda

Najprodavaniji show magije na Zemlji “THE ILLUSIONISTS” dolazi u Srbiju ove jeseni. Najbolji iluzionisti na svetu sa svojom predstavom “Witness the Impossible” održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu. 

Najprodavaniji show magije na Zemlji “THE ILLUSIONISTS” dolazi u Srbiju ove jeseni.

Najbolji iluzionisti na svetu sa svojom predstavom “Witness the Impossible” održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu. 

Saradnja Kombank Arene i Spensa se nastavlja! Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Spensu, Novi Sad od 26. do 28. novembra a u Kombank Areni, od 29.novembra do 01. decembra.

Iluzionisti u Areni i Spensuimg-iluzionisti.jpg

Sedam neverovatnih iluzionista pomračiće vam um magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode. Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta.

Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.

Kreativni producent Simon Painter rekao je da je ovo prva predstava na svetu koja okuplja sedmoricu najvećih iluzionista u svom zanatu naistom mestu:“Od šokantnih iluzija Dan Sperryja preko komičnog mađioničara Jeffa Hobsona do escapologiste Andrewa Bassoa koji izvodi Hudinijem inspirisano bekstvo ispod vode uživo na sceni, ne postoji nijedna više grupa mađioničara koji vam mogu pomračiti um zabavom koju THE ILLUSIONISTS čine na svakoj predstavi. Njima se pridružuje i Kevin James, The Inventor, koji je kreirao najveći broj najpoznatijih iluzija i trikova današnjice a koje ćete videti uživo na sceni u ovoj predstavi.”

The Illusionists: Witness the Impossible prvi put je prikazan u januaru 2012 godine i odmah rasprodao devet predstava u Sidney Opera House kao i osam u Meksiko sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta.

“Događaj koji pomračuje um i oduzima dah”, “Neverovatno, zadivljujuće, zabavno, mistično, zbunjujuće i prepuno izazova. Zaprepastićete se.” – samo su neke od kritika koja su se našle u svetskim medijima popud “The Daily Telegraph”, Australian Stage, itd..

Uverite se sopstvenim očima da magija postoji u Spensu, 26. – 28.11. i Kombank Areni, 29.11. – 01.12.

belef2013.jpg Danas počinje BELEF public_image_limited.jpg Agenda do 24. juna vlada_divljan1.jpg Agenda do 09. juna green-day-20121.jpg Agenda do 26. maja