59 godina i još uvek model
PULS GRADA · lepota

Mnogo je slučajeva u kojima se dojučerašnji modeli nakon što prevale tridesetu uspešno penzionišu ili su u potrazi za poslovima koji će im omogućiti možda manju zaradu, ali više pojedenih hamburgera u kombinaciji sa sladoledom, i naravno čips posle ponoći. Možda nije sve u hrani, ali verovatno nije ni u godinama o čemu svedoči lepa Yasmina Rossi, manekenka i model koja je rođena u Francuskoj davne 1955.

Yasmina Rossi je u svojoj profesionalnoj manekenskoj karijeri sa velikim uspehom radila sa mnogobrojnim poznatim svetskim kompanijama, a Marks & Spencer, Hermes i Macy’s su samo neke od njih. Iako je rođena u Francuskoj, detinjstvo i mladost je provela na Korzici, i kako sama kaže to zaista ne znači baš ništa kada je mladolikost u pitanju.

Ne postoje velike tajne, niti postoji tajni napitak koji će vas zauvek učiniti mladima, ali organska hrana je bila deo njene svakodnevice mnogo pre nego što je popularnost ovakve ishrane dospela u medije. Yasmina zapravo koristi mnoge stvari iz prirode koje kombinuje i koristi onako kako su se one oduvek koristile. Tako na primer jednom nedeljno pravi piling za kožu od šećera i maslinovog ulja, svakodnevno uzima avokado, meso i ribu. Hladno ceđeno ulje koristi u ishrani, ali i kozmetici – stavlja ga na kosu i utrljava u kožu i kaže da ono što nije iz prirode ne može da pomogne čoveku, koji, iako to uporno zaboravlja, i sam čini njen deo!

Yasmina Rossi - žena koja i sa šezdeset izgleda fantastično!Otvori galeriju

Kako da odaberete idealan karmin za jesen Kako da odaberete pravi karmin za jesen Transformacije poznatih glumica Poznate ličnosti koje su eksperimentisale sa bojom i dužinom kose Žene sa lepim kosama Pravila na koja ne zaboravljaju žene sa divnom kosom Muškarci sa stilom Momci od stila – juče, danas i sutra · · ·