pagecover
PULS GRADA · deca

Povezanost između sestara u detinjstvu je zaista nešto posebno. One sve rade zajedno. Upoznate su sa svim vrlinama, manama, željama, strahovima i najskrivenijim tajnama jedni drugih. I pored toga što se svađaju u vezi svega i bez dobrih razloga, njihova veza je neraskidiva i ne postoji druga osoba na svetu s kojom su bliže.

Koreanska umetnica koja sebe zove „Paper Fly“ je odlučila da kroz svoje ilustracije prikaže nezaboravne trenutke koje je provodila sa svojom sestrom u detinjstvu.

Ona se priseća zajedničkih dremki, šminkanja, piknika, igranja žmurke, gledanja crtaća, pravljenja sneška i svih ostalih dragocenih momenata sa sestrom koji su joj ostali u lepom sećanju. Ako i vi imate tu sreću da imate sestru, verujemo da možete da se poistovetite sa situacijama na njenim crtežima. Pogledajte u našoj galeriji kako je ova talentovana koreanska umetnica interpretirala jedan od najznačajnjih odnosa u ljudskom životu.

Imati sestru je najlepšeOtvori galeriju
baby-hears-mothers-voicecover Dirljivi trenutak kada bebica prvi put čuje svoju mamu coverbeyonce Šta je Beyonce spremila za Svetski dan devojčica BUFLy3LgQOR-png__880 Mama i ćerke uživaju u slikanju u istoj odeći 13. Kids Fest 13. KIDS FEST: Jesenja filmska čarolija za najmlađe · ·