BeF4OWAlIu0-png__700
U VAZDUHU · društvene mreže

Sprdanje s fotografijama poznatih na Instagramu je već neko vreme trend na društvenim mrežama. Čini se da svi žele da se našale na račun osoba čiji stil života nikada neće moći sami da priušte.

Poslednji od takvih je Italijan po imenu Emanuel Ferari, momak koji se trudi da bude što kreativniji u svojim „od štapa i kanapa“ imitacijama poza i odeće poznatih ličnosti.

U njegove zabavnije kreacije spada slika na kojoj imitira autfit i frizuru Majli Sajrus uz pomoć crne lepljive trake i špageta, a ne treba zaboraviti ni njegovu verziju karirane Lejdi Gagine haljine koju je napravio uz pomoć šahovskih tabli.

Ove i mnoge druge urnebesne primere Emanuelovih imitacija možete videti u našoj galeriji, a ako vam se dopadnu, skoknite i do njegovog Instagram profila gde ćete pronaći još više fotografija u istom maniru.

Emanuel Ferari kao Niki MinažOtvori galeriju
pexels-photo-814822 Otkrivamo: Deljenje fotografija na društvenim mrežama je zdravo rebel_hand_emoji Vaš zaštitni emotikon na osnovu horoskopskog znaka Lose objasnjeni zapleti Loše objašnjeni zapleti filmova before-after-illustrations-naolito-nacho-diaz-arjona-1-5aec109f9d521__700 Pre i posle: 11 urnebesnih ilustracija običnih predmeta · · ·