immuno_systems_immunitea_20_kapsula_105_cocwe
PULS GRADA · zdravlje

Immunitea – Snažna i efikasna prirodna formula doneta iz Kanade za jačanje imuniteta i zaštitu zdravlja. Univerzitet Alberta u Kanadi je dao otkriće poli-saharida, koji pozitivno utiče na umnožavanje i aktivnost limfocita, na kojima se bazira imuni sistem ljudskog tela. Preparat Immunitea je stvoren kao rezultat ovih istraživanja i sadrži 200mg biljnog ekstrakta ginsē™.

Immunitea se, kao potpuno prirodan preparat, u preporučenim dozama može uzimati bez ograničenja. Naročito se savetuje preventivno uzimanje u periodima povećane izloženosti organizma gripu i prehladama, periodima letnjih infekcija, kao i kod oslabljenosti organizma usled umora, dijeta, nesanica i dugotrajnih ili hroničnih bolesti, radio i hemoterapije, kao i u vreme postoperativnog oporavka.

Korišćenjem Immunitee stvarate zdravu naviku da prirodnim preparatom pomognete svom imunskom sistemu, izbegnete korišćenje nepotrebnih lekova, da se osećate odlično, sačuvate svoje zdravlje i zdravlje svoje porodice.


Too early Kako da se ujutru ne osećate i ne izgledate kao zombi rexfeatures_390901hf-920x564cover Nesanica: Zašto je imamo i kako da je se rešimo AnxietGLGL-999x4991 Ovo je najbolja poza za spavanje tokom menstruacije Doručak Koliko treba da jedete da biste smršali, ugojili se ili održali težinu? ·