Nike kutija odusevila Beogradjane
U VAZDUHU · grad

Svako ko se ovih dana našao u najprometnijoj beogradskoj šetačkoj zoni, ulici Knez Mihailovoj, imao je priliku da vidi nesvakidašnju postavku, prvu ove vrste kod nas. Reč je o „Nike“ kutiji za patike impozantnih dimenzija.

Ova džinovska kutija, obojena crvenom bojom i sa prepoznatljivim Nike ispisima, jedinstvena je i zbog velikog LED ekrana koji se nalazi na jednoj od njenih strana na kojem se bez prestanka vrti rođendanska pozivnica za proslavu Air Max Day i obeležavanje 30 godina od „rođenja“ revolucije.

Beograđani ali i brojni turisti će još nekoliko dana imati prilike da uživaju u ovoj jedinstvenoj postavci, a mesec mart, kao mesec posvećen Air Max legendi, patici koja razbija kalup i suprostavlja se tradicionalnom dizajnu, kulminaciju će imati na Air Max Day-u, 26. marta.

Svi obožavaoci pozvani su 26. marta na celodnevnu proslavu tridesetog rođendana Nike modela u specijalnom prostoru u ulici Kralja Petra 39, gde sve prisutne očekuju brojne aktivnosti i iznađenja, a najsrećniji dobija priliku da osvoji najnoviji Air Max model.

17021984_426131671069893_118540641116287247_n_cover Kontakt konferencija meze-1_cover Leila Records: Predah od dnevnih obaveza Slavimo umetnost organizacija Studentska umetnička akcija: Slavimo umetnost covergospodinmangup Predstavljena monografija „Gospodin mangup“ · · · · · ·