pagecover
U VAZDUHU · urban flash

Leti ne možemo bez japanki, ali nažalost mnogi od nas dozvole sebi da ih izgube na plaži, nakon čega većina njih završi u okeanu. Ovaj problem je posebno akutan na Filipinima.

Jedan građanin ovog arhipelaga u Pacifiku je odlučio da preokrene ovaj negativni trend, ali i usput zaradi nešto novca za svoju porodicu, tako što je krenuo da od starih japanki pravi igračke za decu.

Elmer Padilja je otac dve ćerke sa kojima živi u Manili. Zaposlen je kao građevinski radnik u selu Imus, gde je i lokacija njegove prodavnice igračaka. Igrom slučaja, njegov dobar prijatelj Adrian Bernabe je postavio na Facebook slike njegovih kreacija.

Taj post je ubrzo privukao pažnju ljudi i priča o ovom talentovanom čoveku se proširila i na druge društvene mreže čiji korisnici su bili impresionirani njegovim radom i po svaku cenu su želeli da kupe njegove akcione figure. Elmer se još nije oglasio povodom svoje novo stečene slave, ali se nadamo da ću ubrzo pronaći način da je monetizuje i stvori bolji život za sebe i svoju porodicu. Toliko je definitivno zaslužio.

Impresivne akcione figure od starih japankiOtvori galeriju

DADBAG_03_v1-59bbf550d5db0__880_cover Dadbag: Lažni pivski stomak kao torbica oko struka pagecover Tom Hardy obožava svoje pse Kafa i cveće Sawa: Kakva je to kafa bez cveća pagecover Ovaj bračni par je osvojio srca svih ljubitelja maskiranja · · ·