St.
U VAZDUHU · urban flash

Popularna indi rok pevačica dobila je nedavno kafu sa sopstvenim potpisom, a ova nesvakidašnja saradnja napravljena je sa čuvenim proizvođačem kafe iz Čikaga, Intelligentsia Coffee.

Ova dizajnirana kafa nazvana je Bring Me Your Mugs, referišići se na pesmu St. Vincent sa naslovom Bring Me Your Loves, a za sada može da se nabavi na oficijalnom sajtu Intelligentsia Coffee. Najavljeno je, takođe, da će se ova neobična kafa uskoro pojaviti i na sajtu ove simpatične muzičarke.

Annie Clark, poznatija pod imenom St. Vincent, kaže kako smatra kafu jednom od svojih najvećih strasti, te da je bila presrećna kada joj je brend koji veoma ceni prišao sa idejom o mogućoj saradnji. Kafa sa njenim potpisom dolazi iz Intelligentsijine Flecha Roja mešavine poreklom iz Kostarike, a ispod možete pogledati kako izgleda pakovanje za Bring Me Your Mugs.

100 Happy Days Možete li biti srećni 100 dana za redom? Preslatke bebe sa obrvama Smešne bebe sa nacrtanim obrvama – novi internet fenomen Maj mesec matematike Počinje “Maj mesec matematike” Umetnička dela na šik čarapama Umetnička dela na šik čarapama ·