672168cba5759fb24720f771_rw_1920
PULS GRADA · sport&rekreacija

INOV-8 je, kao što mu samo ime kaže, najinovativniji brend u svetu sporta. U prilog tome da se radi o jednoj od najspecifičnijih robnih marki u svetu trčanja, fitnesa i sporta uopšte ide i činjenica da je to prvi sportski brend koji posle avio, auto i medicinske industrije koristi grafen, materijal budućnosti, za pravljenje patika.

Grafen je dvodimenzionalna ugljenična struktura „debljine” jednog atoma, koja je lakša od pera, postojanija od dijamanta i 200 puta jača od čelika. Zbog neuobičajenih osobina grafena njegovi pronalazači, sa Univerziteta u Mančesteru (GB), su 2010. godine dobili Nobelovu nagradu za fiziku.

Otporne inovativne patike pogodne za sve podlogeOtvori galeriju

INOV-8 je fokusiran na proizvodnju sportske opreme visokih performansi za trejl trčanje i sve vrste vežbanja. Prilagođavanje proizvoda potrebama sportista dovelo je INOV-8 do toga da razlikuju patike po podlogama (sneg, led, blato, stene, kamen, pesak, zemlja,…) i klimatskim uslovima (artički, tropski, olujni, pustinjski,…) po kojima se koriste.

Odgovarajući i najmanjim zahtevima korisnika u ekstremnim uslovima korišćenja, brend se veoma brzo pozicionirao na sam vrh spiska najrespektabilnijih robnih marki u svetu ekstremnog trčanja i fitnesa, a sudeći po specifičnosti i kvalitetu INOV-8 proizvoda tu nameravaju još dugo da ostanu.

b05619925b26d5557ef4c67739f3bdd9 Radovanje zbog gola izazvalo mali zemljotres Run for the Oceans_adidas runners 1 Kako će adidas sprečiti zagađivanje okeana Nocni maraton1 9. Noćni maraton u Novom Sadu Potpisivanje ugovora Olimpijskog komiteta Srbije i Coca-Cola  kompanije Coca-Cola uz Olimpijski tim Srbije i u Tokiju 2020. · · · ·