pagecover
PULS GRADA · deca

Sve diplome i zvanja vas neće učiniti talentovanijim za inovacije, ako vam nedostaje snalažljivosti i kreativnosti da smislite nešto lepo i korisno. Deca, s druge strane, ne oskudevaju u radoznalosti i uvek pronalaze načina da od ograničenih sredstava naprave nešto zanimljivo. Pogledajte koje su sve izume osmislili i realizovali kreativni mališani na fotografijama u našoj galeriji.

Jedna devojčica je pronašla genijalan način da joj nikad ne ispadne knjiga kada čita u toploj kupki, devetogišnji dečak je spojio svoj bicikl sa kosilicom, dok je jedno dete uspelo uz pomoć selotejpa i štipaljke da reši problem upadanja kašike u činiju punu muslija. Moramo priznati, ipak, da je najveći broj izuma vezan za pomagala za mobilne telefone i tablete, što je prirodno s obzirom na vreme u kojem ova deca odrastaju.

Nadamo se da ćete, kao i mi, uživati u izumima ovih mališana. Njihova kreativnost stvarno nema granice!

Inspirativni dečji izumi od štapa i kanapaOtvori galeriju
pagecoverroditelji Roditelji slave početak školske godine BGZD-LOGODUGAaaa_cover City letnja preporuka #35: Beograd za decu page_cover Ova jednogodišnja devojčica i njena pudla se baš lepo zabavljaju Svetska nedelja dojenja Obeležavanje Svetske nedelje dojenja u Šoping centru Stadion · · · ·