cover
U VAZDUHU · tech/web

Jedna od najpopularnijih socijalnih mreža današnjice, Instagram, odavno je prošla fazu u kojoj su samo prijatelji pratili jedni druge i gde su korisnici bili fascinirani filterima i alatima za editovanje koji su im bili na raspolaganju. Danas se praktično sve poznate ličnosti (a i kompanije) nalaze na ovoj platformi i koriste je za marketing, informisanje svojih fanova i naravno selfije.

U moru popularnih i interesantnih profila, neki se izdvajaju svojim kvalitetom i relevantnošću. Magazin Rolling Stone je napravio svoju listu 100 najboljih profila, a mi smo za vas izdvojili prvih 15 mesta (sa linkovima preko kojih ih možete zapratiti):

15. Saturday Night Live – SNL

Broj pratilaca: 724.000

Ako vas zanima pogled iza scene jedne od najpopularnijih komičarskih emisija u SAD, onda je ovo pravi profil za vas.

14. Dogs of Instagram

Broj pratilaca: 2.500.000

Većina ljudi ne može da odoli da bar jednom dnevno ne pogleda slike slatkih kuca. U slučaju da spadate među njih, ovaj Instagram će vam obezbediti vašu dnevnu dozu lepih pasa.

13. Tinder Nightmares

Broj pratilaca: 1.400.000

Glavna preokupacija ovog profila su blamovi korisnika aplikacije Tinder.

12. Classic Wrestling

Broj pratilaca: 49.200

Žene imaju sapunice, muškarci kečere. Ako ste bili fan (ili ste još uvek) ovog sporta, redovno postavljanje fotografija najlegendarnijih rvača i momenata na ovom profilu će vam sigurno izmamiti osmeh na lice.

11. That looks like a dick

Broj pratilaca: 328.000

Mislimo da nije potrebno objašnjavati šta se tačno nalazi na ovom humorističkom profilu. Čitanjem njegovog naslova je sve jasno.

10. Star Wars

Broja pratilaca: 2.500.000

Ljubitelji Star Wars-a će uživati u ovom profilu posvećenom ovoj poznatoj filmskoj sagi.

9. The Rock

Broj pratilaca: 36.100.000

Letimičnim pogledom na profil glumca/ kečera Dwaynea „The Rock“ Johnsona jedna stvar postaje jasna: Ovaj čovek zna da uživa u životu.

8. Dan Bilzerian

Broj pratilaca: 14.600.000

Kada smo kod uživanja, niko drugi na internetu ne privlači pažnju svojim hedonizmom kao Dan Bilzerian, o kome smo već pisali ovde.

7. Banksy

Broj pratilaca: 82.900

Verovatno najpoznatiji ulični umetnik današnjice, Banksy, na svom profilu redovno postavlja svoje kreativne radove.

6. NASA

Broj pratilaca: 7.300.000

Slike iz svemira, raketa i satelita su česta pojava na super zanimljivom profilu NASA-e.

5. Beyoncé

Broja pratilaca: 53.900.000

Instagram najpopularnije pevačice današnjice je pun njenih slika sa nastupa, sa porodicom i sa velikih događaja kao što su na primer modne revije ili dodele nagrada.

4. TSA

Broja pratilaca: 383.000

Ko bi rekao da će Instagram profil američke agencije za obezbeđenje na aerodromima imati tolliki broj pratilaca. Možda činjenica da postavljaju fotografije predmeta koje su konfiskovali od putnika ima neke veze s tim.

3. Rihanna

Broj pratilaca: 30.800.000

Provakativna pevačica uspeva da nas šokira i na svom veoma popularnom Instagram profilu.

2. National Geographic

Broj pratilaca: 39.000.000

Instagram ispostava magazina National Geographic nudi pregršt fascinantnih fotografija uslikanih širom sveta.

1. Kim Kardashian West

Broj pratilaca: 54.700.000

Instagram profil Kim Kardashian je toliko popularan da je ona čak uspela da izda knjigu selfija uzetih isključivo sa njega.

Kako zaštiti laptop Kako da sačuvate svoj laptop od hladnoće Aplikacije najbolje u 2015. Najbolje aplikacije u 2015. godini Trikovi na Google-u Google: 11 korisnih trikova za koje još uvek ne znate Knjiga i foto-aparat This Book Is a Camera: Pop-up knjiga koja može i da škljocne · ·