Gotička princeza u svetu palačinki
U VAZDUHU · urban flash

Kada neko ima oko za lepe, neobične i retro stvari onda može da očekuje da će ga prst sudbine usmeriti prema pozivu koji je malo ljudi spremno da obavlja sa takvom uspešnošću, kao što to na primer čini Christine McConnell. Ona je fotograf iz Los Anđelesa, koja istovremeno radi i kao stilistkinja i umetnica performansa, a od nedavno njeni kolači i palačinke neobičnog dizajna oduševili su sve koji je prate na Instagramu.

Čuvena pita od jabuka sa lomljenim orašastim plodovima i topljenom karamelom u obliku drveća iz filma Tima Burtona, samo su delić onoga što McConellova pravi.

Tridesetdvogodišnja devojka koja pozira u garderobi, stilizovana tako da liči na domaćice iz ’50-ih godina prošlog veka ne samo da pravi neobične kolače i palačinke, već sve posetioce njenog Instagram profila uvlači u svoj neobičan svet mašte.

McConnellova je, kako sama tvrdi, zavisnik od Instagrama i smatra da na toj društvenoj mreži sa velikim zadovoljstvom može da poveže nekoliko svojih velikih ljubavi – fotografiju, stilizovanje i ulepšavanje, kao i kuvanje. Za sada ima preko 20 hiljada pratilaca i verovatno je da će ova brojka svakoga dana nastaviti da se uvećava. A njena mašta je ogromna i kreće se od onoga što ste mogli da viđate u režijama Tima Burtona, seriji Očajne domaćice i filmova o porodici Adams.

Christine McConnell je kraljica horora i ručno pravljenih poslasticaOtvori galeriju

Kako izgleda kad devojke briju svoje momke Kako izgleda kad devojke briju svoje momke Šta razbuđuje bolje od kafe 9 stvari koje vas mogu razbuditi bolje od kafe Šta se dogodilo kad su poznati pročitali tvitove Jimmyja Kimmela javno Poznati ponovo čitaju uvredljive komentare o sebi sa Twittera James Bond Kako postati James Bond u 007 koraka · · · ·