Hrana na Instagramu
U VAZDUHU · urban flash

Ljudi su postali opsednuti fotografisanjem hrane, to je konstanta savremenog društva. Nekada su možda i jeli, a danas je češći slučaj da naručuju i ono što retko pojedu, samo kako bi napravili idealnu fotografiju za svoj Instagram nalog.

Kada se već toliko trudite, važno je da ne gubite vreme na pogrešne stvari, a to znači da postoji hrana koja je na internetu popularnija od drugih, pa ukoliko ste rešili da se proslavite, trebalo bi da fotografišete onu hranu čiji je broj haštegova na Instagramu najveći…

Instagram je nesumnjivo postao raj za ljubitelje hrane, ali čak i oni znaju poneki trik, kako da pred invazijom novih instagramdžija ostanu visoko pozicionirani. Odmah nakon selfija, fotografisanje hrane je druga velika opsesija savremenog društva, i 21. veka. odnosno onoga što smo do sada od njega „okusili“.

Instagram je nedavno doživeo stilsku izmenu logotipa i aplikacije, ali ako to ne bude uticalo na broj njegovih korisnika i u budućnosti će biti mnogo razloga da se kuva, peče i mesi.

Ako se pitate ko ili šta se nalazi na samom vrhu popularne hrane na Instagramu onda je najbolje da vam odmah odamo tajnu, ako je ona to ikada i bila. Dakle, pizza je zvanično kraljica interneta, da li zato što je baš svakak od njih bila ukusna ili zato što je svako u svom životu probao makar jednom ovo jelo. Pizza ima preko 20 miliona objavljenih fotografija na instagramu, a daleko ispod nje, na policiji za srbrnu medalju nalazi se suši, dok se na poziciji bronze, sa 12 miliona objava nalazi piletina. I dok vi zbunjeno računate ove rezultate pitajući se da li ste i vi deo ove statistike, mi vam predlažemo da pogledate celokupnu listu od Top 20 najpopularnije hrane na društvenim mrežama.

PETA Behind the Leather: Kampanja samo za one sa jakim želucem Heineken i The Queen Heineken: Pogledajte reklamu povodom 40 godina od objavljivanja čuvenog hita „Bohemian Rhapsody“ Neprijatne situacije u avionu 9 najgorih stvari koje vam se mogu desiti dok letite avionom Kad bi Nicolas Cage bio u Game of Thrones Kako bi izgledalo da Nicolas Cage glumi u seriji „Game of Thrones“ · · · ·