Idealna mesta za Instagram fotografije
PULS GRADA · destinacija

Ako spadate u onu grupu ljudi koja na putovanja ne ide bez dobrog foto-aparata i dodatne memorijske kartice, ili u poslednje vreme sa dalekih destinacija dolazite sa mnogo fotografija koje ste već objavili ili tek trebaju da budu objavljene na vašem Instagram profilu, onda bi bilo značajno da se informišete koje destinacije i mesta na planeti su idealna da svoj kvantitet konačno zamenite kvalitetom.

Znate kako to obično biva, ima na ovom svetu vrlo lepih ljudi, koji, gle čuda, nisu fotogenični, što bi značilo da na fotografijama ne izgledaju lepo kao u prirodi. Slično stvari stoje i sa pojedinim mestima na svetu, možda su ona za vas najlepša, ali ako zaista planirate da na svom Instagram profilu pokrenete bujicu pratilaca i komentara, trebalo bi da obavezno posetite sledeća mesta na planeti, i baš tamo napravite poneki selfie.

Od Rio de Žaneira preko Santorinija do Čilea, određeni krajevi sveta delimično su, zahvaljujući svojim prirodnim lepotama, očaravajući za posmatranje i fotografisanje. A ako vas put navede na Island, ponesite dovoljno memorijskih kartica, jer je verovatno da ćete potrošiti svaki sekund u potrazi za savršenim pogledom, i još boljom fotografijom! Pakujte kofere, vreme je da upotpunite svoj Instagram profil!

Aspen, KoloradoOtvori galeriju

cover4 Porto: Grad iz bajke s ove strane Atlantika Gradovi nekad i sad Nekad i sad: Neverovatne transformacije gradova sveta Nazca Lines, Peru Majmun, los i najpoznatiji britanski falus: Geoglifi širom sveta Red Bull Red Bull izazov: Prijavite se za avanturu života! · · ·