BeFunky-collage (32)
PULS GRADA · moda

Ako ste u potrazi za originalnim, nefiltriranim modnim sadržajem, onda je Instagram nalog glumice Dajan Kiton pravo mesto za vas.

Ne može se poreći da je glumica jedna od najznačajnijih holivudskih modnih ikona, poznata po svom prefinjenom stilskom izrazu. Od 1970-ih, Dajan Kiton je nosila različite varijante istih stilova, pokazujući nam da i žene sigurno mogu da nose pantalone, kravate, tregere, predimenzionirane sakoe i mangupske šešire…

Nedavno je ova zvezda počela više da eksperimentiše sa odevnim komadima, pa je i odbacila svoju tipičnu crno-belu paletu boja. Srećom po nas, ona je dokumentovala sve svoje modne eksperimente na Instagramu, deleći fotografije pod nazivom kombinacija dana.

U svetu u kom uticajne i slavne osobe uređuju i filtriraju svoje fotografije, Dajanin Instagram nalog predstavlja pravo osveženje. Više od 918.000 pratilaca govori u prilog tome.

View this post on Instagram

TODAY'S OUTFIT MEANS BUSINESS. CAN'T YOU TELL?

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton) on

 Mi smo zaljubljeni u njene kombinacije, a vi?

hbz-bikini-index-1557434135 Najlepši kupaći kostimi visokog struka za ovo leto page-got-kostimi Najlepši ženski kostimi u seriji „Igra prestola“ BeFunky-collage (18) Najlepše toalete sa otvaranja 72. Kanskog festivala cover www.youtube.com Najlepše male crne haljine u istoriji mode · · ·