deca
U VAZDUHU · društvene mreže

bubice koje imaju deca su fantastične. Njihov pogled na svet, njihovo ponašanje, razlozi zašto se ljute, sve je to prezabavno. Nekada naravno može biti naporno i roditelji se često pitaju da li rade dobru stvar sa svojom decom, ali generalno, deca su izvor sreće i dobrog raspoloženja.

Internet je omogućio da se roditelji širom sveta požale i pohvale jedni drugima, da uče jedni od drugih i da dele savete. A i da se zabave. Blogerka Ilana Wiles je pokrenula Instagram nalog pod imenom @averageparentproblems koji je prepun urnebesnih fotografija koje pokazuju kroz šta roditelji prolaze svakog dana. Hešteg kojim svako može da obeleži svoju fotografiju je #averageparentproblems i blogerka poziva sve roditelje da zajedno kreiraju nalog. Fotografije možete pogledati u našoj galeriji i sigurni smo da će većina roditelja prepoznati situacije.

Kad odete u kupatiloOtvori galeriju

modne tate Modne tate- Očevi koji nemaju stila Poznati Oni su uvek u centru pažnje kardashian One toliko liče na Kim Kardashian selfiji Otac koji oponaša ćerkine selfije ·