Idealna šminka
U VAZDUHU · urban flash

Neko slobodno vreme provodi gledajući film ili seriju, neko čitajući dobru knjigu, a jedan momak uživa da nosi šminku koja je u idealnoj koloritnoj sprezi sa grickalicama kojima se najčešće počasti tokom večernjih časova. Tim O je do sada, a tokom 11 meseci, snimio mnogo tutorijala koji se bave ulepšavanjem i dekorativnom kozmetikom, a zahvaljujući redovnim objavama na YouTubeu i Instagramu postao je veoma popularan.

Prema Timovim rečima komentari koje sreće na društvenim mrežama o sebi su podeljeni, neki ga smatraju ćelavim čudakom koji se šminka i time se ponosi, dok su drugi oduševljeni njegovom kreativnošću, a mnoge devojke ga često zamole za savet kako da se našminkaju kao on.

Razlozi zbog kojih Tim kombinuje šminku sa kesicama čipsa i konzervama pasulja još uvek su ostali tajna, osim što uz smešak kaže da je to bila dobra ideja…

Tim O smatra da je problem savremenog sveta što teško ili nikako ne prihvata sebe, a on se trudi da svakodnevno na tom polju dobije svoje bitke. Oseća se, kaže dobro kada prepozna svoje mane, kada ih je svestan i kada ne mari ako ga ljudi grubo osuđuju, jer kada čovek razvije dovoljno samopouzdanja – ništa ga ne može zaustaviti!

Bill Budi kao Bill – prestani da smaraš! Gole haljine Top 14: Haljine u kojima ne može da se jede, pije ili sedi Coca Cola kampanja Coca-Cola: Nova globalna kampanja je počela Portreti ukrštenih poznatih lica Udružena lica slavnih – na koga vam liče? · · ·