Novi trend zgodni muškarci
U VAZDUHU · trend

Iako je novi Instagram trend – muškarac koji čita knjigu u gradskom prevozu, preplavio internet, šanse da takav redak primerak pametnog i lepog momka sretnete u domaćem GSP-u graniči se s naučno-fantastičnim filmom. Možda se lokalnom stanovništvu može učiniti da je čitanje previše intiman čin da ga sa drugima dele u gužvi 56-ice, ili ne vole da čitaju, ili misle da knjiga nije najbolji već najgori „čovekov prijatelj“… Možda ne znaju sva slova?

Možda im svi ovi vekovi i iskustvo čovečanstva nisu bili dovoljni da savladaju prostu stvar kao što je podatak da žene vole kada je njihov muškarac pametan, načitan; istina, vole i kada je snažan, zgodan, visok ili crn, ali sa knjigom u ruci, umesto da se zuri u telefon ili kroz prozor, to je magnet za svaku ženu. Da čovek sa knjigom u ruci izgleda više seksi od nekog drugog potvrda je i Instagram profil @hotdudesreading, gde se svakodnevno pojavljuju fotograije „misterioznih intelektualaca“, a vlasnik dotičnog profila je prilično popularan, jer sa svega 15 objavljenih fotografija ima preko 188.000 pratilaca, i broj, naravno, raste svakog dana!

Pokažite mu put do najbliže bibliotekeOtvori galeriju
hipster Geek, nerd, hipster… fejk? U teksasu od glave do pete U teksasu od glave do pete Čudni ljubimci Pomazi me, ako smeš: Pet nesvakidašnjih ljubimaca Muške modne frizure Moderne muške frizure za 2015. ·