moda
PULS GRADA · moda

Svake sezone, modni dizajneri nam predstavljaju nove komade odeće koji će biti u trendu. Da li će se ovog proleća nositi veliki karirani šalovi i patike u kombinaciji sa suknjom? Ako ste spremni za to, onda da! A u nastavku članka pogledajte šta će to još biti u trendu ovih sunčanih meseci u godini koji nam tek predstoje.

Ako planirate da idete u kupovinu, nešto iz ovog članka bi trebalo da vas inspiriše. Jedna stvar svakako ne bi trebalo da vas brine nakon što pogledate sledeće fotografije, da, bićete u trendu, ako poslušate naše savete.

Cvetni dezen
Cvetni dezen je odličan način da se dočeka proleće. Lepršave haljine, haljine bez rukava, uska odela, sve to ali s cvetnim dezenima. Ovo daje osećaj lakoće i jednostavnosti. Kako proleću i dolikuje.

View this post on Instagram

Hot 🌶 . . For shopping link in Bio

A post shared by GIA | Global Influencer Agency (@globalinfluenceragency) on

View this post on Instagram

Left or right? 📸@lucaghidoni #LFW

A post shared by XENIA TCHOUMI (@xenia) on

Žuta
Žuta je jedna od najmodernijih boja predstojeće sezone. Ona je najbolji antidepresiv za one koji su umorni od hladne zime i sanjaju o toplom suncu. A boja je praktična za kombinovanje, to joj je svakako prednost.

Nabori i volani
Volani su oduvek bili simbol sanjive i elegantne ženstvenosti. Haljinama daju poseban šarm. A na vama je da odaberete ili one upečatljive ili diskretne. Biće jedan od najvećih trendova ovog proleća.

View this post on Instagram

Cute? . . For shopping link in Bio

A post shared by GIA | Global Influencer Agency (@globalinfluenceragency) on

Asimetrija
Povratak hrabrog trenda kojem se mnoge od nas raduju. Volimo ovaj oblik slobode očišćen od konvencionalnih oblika, jer volimo mogućnost da donekle ne ispoštujemo obavezan dress code.

Super široki rukavi
Trend super širokih rukava nas uvek uveseljava, a ovo nije prvi put da je on u centru pažnje. Zabavno je, ekscentrično a opet ženstveno. Ova sjajna rešenja dizajnera se ne mogu ignorisati.

Svetlucajuće stvari
Ovo može biti prava stvar samo treba paziti da se ne pretvori u noćnu moru. Neka samo jedan deo odeće bude svetlucav, košulja ili suknja!

Metalik nijansa
Em što ova boja oduzima dah, em što čini ceo izgled futurističkim! Isto kao i sa svetlucajućim stvarima, ne preterujte sa metalik srebrnom bojom, neka jedan odevni komad bude ovakav, obavezno, dva je već previše.

Duboki dekolte
Stilisti su jednoglasni: ovog proleća i leta ponovo je u modi duboki dekolte. Dakle, možete slobodno pokazati malo više nego obično.

moda Kreacije koje sigurno nećemo nositi 2c74093aec1724970b4e4206ae6c89f3 Stajliš lekcije sa Nedelje mode u Parizu coversesiri Šešir: Statusni simbol koji se nosi na glavi coverthestore The Spot: Novi premijum multibrend store u Srbiji · · · · · ·