Za to je itekako zaslužan ceo mlad i šarmantan tim koji stoji iza nove atmofere i ambijenta kojim Credo odiše, dok ekipu u kuhinji znalački vodi Nenad Jovanović čije se respektabilno kulinarsko iskustvo sa raznih meridijana itekako oseti u pripremi i prezentaciji jela. Istovremeno moderan i eksperimentalan, oslonjen na lokalnu tradiciju ali i inventivno ukršten sa uticajima sa raznih strana sveta, nov meni Credo restorana uzbudljivo je gastro putovanje kome poseban šmek dodaju i originalni kokteli čije sastojke dobrim delom sami spravljaju, a više nego efektno serviranju. Kako smo izuzetnom ljubaznošću domaćina bili u prilici da upoznamo gotovo ceo meni, evo trenutaka koji su nas potpuno osvojili.
Priču otvara sjajan krem od foie gras sa briošem i narom, nastavlja poigravanje kroz losos sa renom i kozjim sirom poslužen u soku od krastavca!, tu je i efektna salata sa mariniranom pačetinom, a iz „kutka zdravlja“ stiže kinoa sa kremom od jogurta i nane i borovnicama. Savršena za sve hladne dane, a i inače, stiže krem supa od pečenog celera sa orahom, a vrlo zanimljiv je i pileći konsome sa tortelinama i šargarepom. Simfonija ukusa nastavlja se kroz rebra od mangulice poslužena na batata krompiru, ubedljiv Credo burger, te posebno iskustvo Ribeye poslužen u „dva servisa“, prvi sa holandez sosom i tarufima, drugi sa šargarepom.

U nešto „lakšem“ odeljku probali smo neobične gnudi (knedle) sa sremskim sirom, rižoto sa vrganjima i pačetinom, te papardele sa pilećim batakom, pestom od rukole i paprikom i torteline sa celerom, dok u slatkom delu osvajaju krem od crne i bele čokolade sa kamilicom i bobičastim voćem, te Credo kolač od sira sa malinama i ružom. Jednostavno: odbacite sve predrasude o hotelskim restoranima, jedinstveno hedonističko iskustvo očekuje vas baš na ovom mestu, prepustite mu se u svakom detalju i bez zadrške.