Internet
U VAZDUHU · flešbek

Jasno vam je, svi i dalje sumiraju godinu. I prave retrospektivu događaja. Tako je to u ovim još uvek skoro prazničnim danima. I tako će biti dok ne počnu da se dešavaju prve velike stvari u novoj 2017. godini.

A u 2016. godini su se pojedinim ljudima otvorila vrata slave. Zgrabili su priliku da postanu slavni uz pomoć interneta, ali su i inspirisali mnoge ljude širom sveta. Očekujemo da će mnogih ovakvih ljudi biti i u ovoj godini.
„Damn, Daniel!“
Joshua Holz i Daniel Lara su tinejdžeri koji su postali uzor svima koji nose bele Vansice, vole da pokazuju određeni prst na ruci i viču Damn, Daniel. Ako vam nije jasno što su klinci toliko popularni, verovatno ste nešto stariji nego oni koji su odlepili na ovo.

Mama Chewbacca
Candance Payne ima više od 164 miliona pregleda na slom YouTube snimku. Ovo ste možda i videli i poželeli da je i vaša majka bila ovakva.

#RunningManChallenge tinejdžeri
Kevin Vincent i Jeremiah Hall imaju zaista zabavan video. Slobodno kliknite, ovo neće biti potpuno gubljenje vremena.

Sin Phelpsa
Naslednik plivača Michaela Phelpsa koji je nedvano rođen već ima 770 hiljada pratilaca na Instagramu. Verovatno je najpopularnija beba na svetu.

James Charles, prvi muški model za Covergirl
Ovaj 17-godišnjak će verovatno ući u istoriju kao prvi model koji se našao na naslovnoj stranici ženskog časopisa Covergirl i time pomerio granicu između rodova.

Oni su nas napustili (Foto izvor - D. Bowie (filmmelier.files.wordpress ) M. Ali (thoibao.today) 10 slavnih ličnosti bez kojih smo ostali u 2016. godini oskar Dobre stvari koje su se desile u 2016. godini raskidi Raskidi koji su obeležili 2016. godinu Izvor - facebook stranica The Jane Goodall Institute Džejn Gudal: Dama u srcu nauke i prašume ·