Intersport_Miodrag-mitja-Bogdanovic-6934
PULS GRADA · shopping

Sigurno znate koliko je za zdravlje i dobro raspoloženje važna fizička aktivnost, da vas naoruža neophodnom energijom za sve dnevne aktivnosti. Pored toga, dame žele i da izgledaju atraktivno, da svoje telo dovedu do savršenstva, ali i da njihova sportska oprema odiše jedinstvenim modnim stilom.

Za zadovoljenje svih ženskih ukusa, Intersport je pripremio asortiman namenjen za profesionalno i rekreativno bavljenje sportom. Aktuelni modeli svetskih proizvođača ispuniće i najzahtevnija očekivanja, jer omogućavaju lakoću pokreta i udobnost, kao imperativ stila svake savremene žene. U brzom tempu života, sa različitim dnevnim obavezama, sve one dame koje odvoje vreme za rekreaciju žele da se osećaju slobodno i nesputano. Samo adekvatna sportska oprema ispratiće ove zahteve i učiniti fizičku aktivnost pravilnom i kvalitetnom.

Za fitnes koji je aktuelan tokom cele godine, u Intersport prodavnicama naći ćete sve što je neophodno, odnosno spoj sporta i mode, sa naglaskom na ležernost. Ponuda koja obuhvata adekvatnu odeću, obuću, neophodnu opremu i sprave za vežbanje, omogućiće potpuni ugođaj pri bavljenju sportom i željene rezultate. Bilo u teretani ili svom domu u kolekcijama svetskih proizvođača, kao što su Under Armour, Nike, Reebok, Adidas, Desigual ili Energetics izgledaćete dobro stilizovano i spremno za sve izazove. Balansiran odnos cene i kvaliteta i moderan dizajn, dokaz je zašto je asortiman za žene u Intersportu uvek tražen i popularan.

U duhu predstojećih praznika Intersport, koji je nedavno proslavio 15. godina uspešnog poslovanja na našem tržištu, poklanja svojim potrošačima od 20-50 odsto popusta na celokupan asortiman, u svim radnjama do kraja godine.

Zato dame, i ove zime mislite na svoju kondiciju, a misli na vašu udobnost i na vaš stil i kada vežbate.


dec2017 Sajam malih samostalnih izlagača i izdavača IMG_20171205_191029 29 Hills: Za sve kojima nije svejedno šta nose 98A156 Bulova – satovi koji će vas oduševiti er Nike Air Jordan V Retro PRM „Bordeaux“ stiže u Beograd · · ·