Intersport
PULS GRADA · sport&rekreacija

Pravilan razvoj omladine, promocija pravih vrednosti, sporta i zdravih navika među najmlađima cilj su zajedničke akcije “100 lopti za škole” kompanije Intersport i Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu grada Beograda.

Ovom akcijom obuhvaćene su, nakon inicijative koja je nedavno sprovedena na Novom Beogradu, sve osnovne i srednje škole sa centralne gradske opštine Stari grad i na taj način je skrenuta pažnja na to koliko je fizička aktivnost značajna za pravilan razvoj mladih.

“U samom srcu prestonice veliki izbor sportskih brendova i artikala oduševiće sve one koji se profesionalno, reakreativno ili amaterski bave sportom. Sve što vam treba za trčanje, planinarenje, fitness, biciklizam, skijanje, plivanje, rolanje, borilačke sportove, tenis, kao i timske sportove, možete naći baš ovde”, rekao je predstavnik Intersporta, Branko Mirković.

Svi koji su se zatekli na otvaranju imali su priliku da pokažu svoje znanje iz oblasti sporta, fitnesa i zdravog načina života, kao i da osvoje brojne vredne nagrade. Specijalni gosti koji su se družili sa prisutnima i delili savete bili Nada Piliškić, internacionalno sertifikovani personalni trener FISAF i Nikola Milošević Đota, momak koji je napravio velike uspehe na svetskim i evropskim takmičenjima u fristajl fudbalu.


Amstel i fudbal Pet osobina pravog navijača Visa Lotte Card Zimske olimpijske igre 2018: Visa ima nove platne uređaje za goste Pjongčanga tennis-novak-djokovic-James-Corden Nole se priprema za novu sezonu u emisiji Džejmsa Kordena PLANET Gym and Fitness Dobro došli u najveći fitness centar u Srbiji · · · ·