Duško Savanović, basket izazov
U VAZDUHU · grad

U tržnom centru Mercator otvarena je Intersport prodavnica koja pruža novi sadržaj sportske radnje na našem tržištu i prostire se na dva nivoa. U društvu proslavljenog košarkaškog reprezentativca Duška Savanovića, prisutni su se oprobali u bacanju trojki a najavljena je i zajednička akcija Intersporta i Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu “100 lopti za škole na Novom Beogradu“.

“Želeli smo da obradujemo učenike svih osnovnih i srednjih škola na teritoriji opštine Novi Beograd i počeli smo sa realizacijom incijative jer verujemo da su sport i rekreacija osnov za pravilan razvoj dece i omladine”, rekao je Branko Mirković, direktor lokalnog društva Intersport Srbija i dodao: “planiramo da akciju proširimo sa otvaranjem svake nove prodavnice, na lokalnom nivou. Tako ćemo u narednih nekoliko nedelja ovu incijativu sprovesti i na teritoriji opštine Stari grad.”

Najbolji srpski stritbol igrač, Nemanja Blažić Triki oduševio je prisutne svojim trikovima sa košarkaškom loptom i dokazao zašto njegovi snimci na Jutjubu imaju zavidan broj pregleda.


Whisky Fair Vikend Sajam viskija Nepal Putopisi iz Nepala 12-_MG_4289cover Fine espresso bar LULA: Prijatno okruženje za prvu jutarnju kafu Autor Marko Popović “Ruina” koju ćete rado posećivati · · ·