Sonja Pavlica Putevi
KULTURA · muzika

Posle velikog uspeha singla „Kliziš“ bend IRIE FM nam predstavlja novi spot „Putevi“, u izdanju Lampshade Media, koji su režirali Vukašin Marković i Lazar Bogdanović. U spotu se pojavljuju Sergej Trifunović i top model Sonja Pavlica.

Spot je priča o izboru. Pravom, pogrešnom, napravljenom u datom trenutku, pod pritiskom okolnosti, loših procena, prečica, obilaznica… Atmosferičnim narativom pričamo o lošoj ideji negativca priče koja je odbijena od strane našeg heroja, koji time snosi posledice, prisećajući se poslednje lepe stvari koju je video to jutro i dominantne situacije koja mu je presudila. Da li je to pravi ili pogrešan izbor, svakako najskuplje plaćen, ostaje na gledaocu da oseti“, kaže autor pesme i frontmen benda Vukašin Marković i dodaje: „Pesma Putevi su razgovor sa samim sobom. U četiri ujutru na autoputu, doduše na motoru, kad je put ispred dovoljno „siguran“ da se „misli“ na nešto drugo u tom trenutku. Rasuto i bez mnogo odgovora, ali intenzivno, otvoreno, pomalo i sramno, u vrtlogu mana, briga, želja i očekivanja. Nagonska reakcija na paniku koju nosi savremeni svet i svepristunost prebrzog protoka vremena. Oda ličnim slabostima u varljivoj trci sa sekundama. Koja je to „šaka“ pravih izbora koje treba doneti kako bih došao do zrna spokoja, i kako se izboriti sa tonom pogrešnih. Iskrena i nervozna introspekcija, kojoj brzina obrtaja nažalost nikako ne čini uslugu, već samo podiže uzbuđenje i na jedan grozničav način tera čoveka da se suoči sa svojom neizbežnom prolaznošću“, zaključuje Vukašin.

Kemal Gekic 1 _cover Pijanista Kemal Gekić nastupa na Kolarcu 196201_cover Chris Cornell: 7 pesama po kojima ćemo ga pamtiti Arsenal07 „Arsenal Fest 07″ u Kragujevcu cover dance arena Najaktuelniji hitovi na sceni Kombank Arene · · · · · ·