pagecover
KULTURA · film/TV

Nominacije za Oskara su nedavno objavljene, a da se primetiti da su se ove godine članovi Američke filmske akademije potrudili da malo promene imidž ove manifestacije. Prvi put je jedan čistokrvni horor nominovan za najbolji film („Get Out“), dok će superherojski film „Logan“ biti u trci za najbolji scenario.

Kao i svake godine, kreativni korisnici interneta su se potrudili da naprave svojevrsne parodije na postere nominovanih filmova. Pogledajte u našoj galeriji kako oni izgledaju.

Među zabavnijim primerima iskrenih postera je onaj u kome je film Najmračniji čas preimenovan u Dosadni Dunkirk, a nasmejao nas je i poster za film Blade Runner 2049 koji ga je opisao kao „3 sata konceptualne umetnosti“. Koji se iskreni poster vama najviše dopada?

Iskreni poster za film „The Greatest Showman“Otvori galeriju
Nominacije za Oskara Neka igre počnu: Objavljene nominacije za Oskara 2018-Razzies-Awards-Nominations_cover Zlatna malina: Objavljene su nominacije za najgore u 2017. Al Pacino Al Paćino u „Igri vešala“ od četvrtka u bioskopima Genius_Banderas1(650x417)cover Antonio Banderas je Pikaso u novoj seriji o životu slavnog slikara · · ·