JAWS-on-th-water
KULTURA · film/TV

Spielbergov klasik o napadu ajkule na kupače malog gradića u SAD je film koji je svojevremeno ozbiljno istraumirao ljude kada su ga prvi put pogledali, ali i svaki sledeći put kada su bili na moru. Jedan američki bioskop je došao na originalnu ideju da se poigra s tim strahom. Naime, oni će svojim posetiocima ovog meseca pružiti jedinstveno iskustvo gledanja filma „Ajkula“ dok su u vodi!

Lokacija prikazivanja filma je jezero Travis pored gradića Leander u američkoj državi Teksas, a za specijalne projekcije su odgovorne kompanije FandangoNOW i  Alamo Drafthouse Cinemas, kao i veb-sajt za ljubitelje filmova Birth.Movies.Death.

Svaki posetilac ovog svojevrsnog bioskopa na vodi će za ulaznicu od 55 dolara dobiti veliki šlauf, sa kojeg će s pićem u rukama uživati u jednom od najboljih trilera svih vremena. Platno je postavljeno na obali, tako da ga isključivo mogu videti ljudi koji su u jezeru. Organizatori nisu demantovali glasine da postoje iznenađenja koja posetioce očekuju i u vodi, pa ako niste dovoljno hrabri, preskočite ovu projekciju.

Inače film će biti puštan isključivo noću, kako bi atmosfera bila još jezivija. Ne znamo za vas, ali nama ovo zvuči super zabavno i nadamo se da će nam i neki od domaćih bioskopskih lanaca prirediti ovakvo iskustvo gledanja filmova.

Jumanji: Trejler za nastavak avanture iz '90-ih Jumanji: Trejler za nastavak avanture iz ’90-ih The Smiths Morrissey na velikom platnu: Stigao je trejler za „England is Mine“ 2330cover Top 10: Letnji filmovi koje volimo 3144_cover 5 najboljih serija u 2017. do sada · · ·