Island
PULS GRADA · sport&rekreacija

Možda imamo favorita za pobedu na Euro 2016. To je reprezentacija Islanda. Prvi put u istoriji su se kvalifikovali na prvenstvo Evrope i već su u drugom krugu. Svaka čast. I svi su poludeli za ovim momcima.

Ne samo da su igrali nerešeno sa Portugalijom, pa se Ronaldo uznemirio (pogledajte ovde), već su protiv Austrije ostvarili pobedu u poslednjim sekundama meča. Nešto najbolje što može da se desi. A kako je to prokomentarisao komentator sa Islanda, obavezno pogledajte.

Ne samo da je reprezentacija ušla u legendu, a samo ćemo napomenuti da je pomoćnik selektora u stvari stomatolog, a golman je razmišljao da li da se bavi profesionalno fudbalom pošto bi to značilo da mora da napusti svoju karijeru režisera muzičkih spotova, već i ovaj komentator. Ovakva radost se nije dugo čula!

cover Lenja joga: I za one kojima vežbanje teško pada fudbaleri Najkul sportisti svih vremena Automatski nacrt Najlepši golovi sa dosadašnjih utakmica na Euro 2016 Fudbal Smešni momenti sa Euro 2016 u utakmicama odigranim do sada · ·