Rokeri i manekenke
U VAZDUHU · urban flash

Teško je reći kako je sve to počelo, i kojem je muzičaru prvom za oko „zapala“ neka dugonoga lepotica poznata po šetkanju modnim pistama. Teško je reći, ali danas je toliko primera koji potvrđuju ovo nepisano pravilo da je izlišno objašnjavati i kako i zašto.

Bez obzira na godine, a konkretne činjenice pokazuju da je to često i nakon četrdesete, tada već sredovečni rokeri, sa nekoliko ili bar jednim propalim brakom iza sebe, nekolicinom alimentacija koje valja izmiriti svakog prvog, e baš takvi muškarci su veoma privlačni mladim šećerlemama, koje još uvek uvijene u svileni celofan šetkaju modnim pistama. Njihova predivna lica, kao u anđela, i zgodna tela toliko očaraju ovu sredovečnu gospodu da se oni ponašaju kao mornari koje su zavele sirene. Ima u novije vreme i mnogo primera mladih parova među kojima opšta mesta o rokerima i manekenkama bivaju opovrgnuta, jer niti je on roker kakvi su nekada svirali, niti je ona manekenka, kakve su nekada krasile naslovnice svetskih magazina!

Patti Hansen i Keith RichardsOtvori galeriju
Najbolje igračke za odrasle Najbolje igračke za odrasle Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici? Proverite vid: Koga vidite na ovoj slici – Alberta Einsteina ili Marilyn Monroe? Uskršnje dekoracije Dekoracije za uskršnji ručak afera Detaljna hronika jedne ljubavne afere (ili kako Nemac vara ženu) · · · ·