WYCON radnja
PULS GRADA · lepota

Svečanim otvaranjem svog prvog prodajnog objekta u Beogradu, vodeći italijanski proizvođač kozmetike WYCON zvanično je stigao u Srbiju. WYCON cosmetics predstavlja jedinstveni italijanski koncept dekorativne kozmetike osnovan 2009. godine koji se, pored odlično izbalansiranog odnosa cene i kvaliteta, posebno ističe svojim italijanskim poreklom i proizvodnjom. Upravo je to recept za uspeh i beskompromisan kvalitet proizvoda iz bogatog WYCON asortimana koji uključuje šminku, parfeme, preparate za negu tela i preparate za kosu.

Svečanim otvaranjem maloprodajnog objekta, WYCON je poželeo dobrodošlicu svim svojim starim i novim ljubiteljima, a atmosferu na otvaranju uveličale su poznate šminkerke koje su prisutne dame savetovale kako da uspešno nanesu šminku i druge preparate iz WYCON asortimana. Prvih 200 kupaca nagrađeno je selekcijom WYCON proizvoda, gosti su uživali u novoj modernoj i elegantno opremljenoj radnji koja odiše svežinom tropskih krajeva, dok su dame sa posebnim oduševljenjem birale zanosne ruževe raznih boja i isprobavale mnogobrojne letnje parfeme različitih osvežavajućih mirisnih nota.

Posetite WYCON radnju u Knez Mihailovoj 32, i pronađite svoju savršenu kombinaciju šminke koja će učiniti da zablistate u svakoj prilici!

sun care linija 2017 TISK_cover Afrodita kozmetika: Sun Care proizvodi Velika, velika promena Pre i posle: Kako promena frizure menja perspektivu iz korena Koozmetik Ad KOOZMETIK: Body lotion B parfums_soirs_ete_2017_6775.jpeg_north_499x_white_cover 10 mirisnih nota za uzbudljive letnje noći · · · · · · ·